Amningshjälpen 2015

Under 2015 var det vi i Göteborg och Västra Götaland som anordnade årets Riksträff. Höjdpunkten där vi hjälpmammor får lära oss mer om intressanta saker. Just förra året hann dock varken jag eller Vicky ta in så mycket eftersom vi var arrangörer, men oj vilken helg vi hade! Och va popcorn vi åt! I flera veckor efter ☺
På riksträffarna har vi alltid även årsmöte för Amningshjälpen då vi är en ideell förening. Då får vi reda på hur många rådgivningar vi gjort under året som gått. I början av varje nytt år rapporterar alla in sina siffror och Helena på kontoret sammanställer.
Under 2015 har vi (enligt hittills imponerande och inrapporterade siffror) gjort över 18.000 rådgivningar! Är det inte helt famtastiskt?!
Vi behöver verkligen bli fler, framförallt på nätet!
PS. 65 dagar kvar till Riksträff 2016! Anmäl dig HÄR senast 1 mars!