Veckan och helgen är över!

Veckan lider mot sitt slut. Ett doulasamtal och färdigställande av de sista 20 väskorna till doula och kulturtolkarna. Eva-Maria var snäll och kom och hämtade dem hos mig när hon ändå jobbar på Lundby gyn. Vi hade en trevlig stund på min altan i regnet 🙂

Vicky doular mig när jag gör ”den andra systern”, Linda och Josefin tränar rebozo och slutligen fick min bil sig en dusch. Den är ju till salu så fälgarna måste ju skina på en söndag 😉

Helgen är över. Vi hade en bra workshop med Xana som delade sina kunskaper om spinning babies och jag och Åsa härjade lite med våra rebozos. Många härliga skratt, lite tårar och givetvis spöken på slutet, så är det är man håller till i ett gammalt hus 🙂

Vicky provar ”den första systern” på Matilda under överinseende av Jenny & Xana visar en piffig livmoder med dess breda ligament på mig

Veckan som kommer inkluderar tre doulasamtal och vem vet, kanske även en bebis (hursom fyller både Vickys dotter och min man år så födelsedagar blir det i vilket fall!)