Ett citat

I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Jag håller inte med om vad du säger, men jag är beredd att gå i döden för din rätt att säga det.
Detta citat brukar ofta felaktigt tillskrivas Voltaire. I själva verket skrevs detta av Evelyn Beatrice Hall under pseudonymen Stephen G. Tallentyre
Det är lite doulakänsla över detta citat som nu ligger i tiden igen. Jag är inte riktigt beredd att gå i döden för mina doulafamiljer kanske men mammans åsikt är så otroligt viktig och min egen åsikt spelar ingen som helst roll liksom. Fast jag är ju den jag är i själ och hjärta, så är det ju och ofta har vi liknande åsikter, det gör ju mitt jobb lättare. De flesta vill ju dock ha lite utmaning i livet, i allafall jag så jag välkomnar andras åsikter och läser gärna på lite extra om antingen ditten eller datten.
Ha en skön söndag i advent, andra för i år!