Fullt doula-ös!

Herre min je! (eller vad man nu säger!)
Denna veckan har varit helt GALEN! Förutom att inget är som att gå i väntans tider så tjockar det till sig ordentligt på doulauppdragsfronten. Och givetvis är det först till kvarn som gäller… Väldigt intressanta doulasamtal har jag varit på och amningskurserna är fullbokade (hmmm… påminner mig om att jag måste kanske rodda med vikarie på måndag om det blir förlossning!). Kanhända det blir lite inkapsling framöver också!
Försöker hitta en lokal att hålla till i på kvällen, får se om jag lyckas. Den där väskan är ju galet tung som vi måste släpa på och nu har ena handtaget gått sönder (fast det ska tillverkaren ersätta! Det tackar vi för!).
Doulautbildning nästa helg samt doulamiddag på lördagkvällen för blivande, nya och erfarna doulor. Lika bra att passa på mellan jourerna!
Lyssnat på Eva-Maria & Marianne på radio (ca 2tim och 13 min börjar det, först med Marianne och efter Orup-låten med Eva-Maria) angående krisen för barnmorskorna, läst artikel efter artikel efter artikel efter artikel efter artikel… SUCK, politik=kortsiktigt tänkande känns det som!
Har hursomhelst fixat barnvakt OM det skulle dimpa ner en bebis i helgen, det närmar sig! Doulaväskan (fast den stora…) är packad.
Hade helt glömt bort att jag har en boll hos en familj som födde tidigt i höstas! Den ska jag också försöka plocka upp.
Nä… klockan har passerat 19, dags att hoppa i säng ifall det ringer inatt?