Fullmåne!

Nu väntar vi på att månen ska bli HELT full och alla bebisar ska ploppa ut.
Mammor som går i väntans tider, över tiden, under tiden och med tiden.
MODER JORD! Gör ditt trolleri!!! Låt månen dansa på himlen så vatten skvätter och barn föds till världen!

Jag pysselsätter mig med att göra läppcerat med favoritsmaker till barnen (dock fick dottern avstå jasmin, den ligger i doulaväskan och gottar sig!), hålla ordning på doulorna i ODIS kassaskrin (jag är doulaföreningens kassör alltså, har ingen konstig läggning!) och förundras över att barnen verkligen lekte med ena katten tills han blev helt trött och gick och la sig…

Livet som doula är ju aldrig förutsägbart. Antingen kommer det en bebis, en av mina, då blir det förlossning. Eller så kommer an annan, då får jag vara vikarie för amningskursen som börjar i morgon. Kommer varken min eller den andra så räcker det med ett doulasamtal i morgon efter jobbet 🙂

Nä, nu ska jag och mina välsmorda läppar (jag måste ju prova konsistensen på allt jag gör!) natta oss!

HÄR finns fler bilder om det kan inspirera till något.