Triss i positiva grejer idag!

Idag har det hänt många saker men på doulafronten har det hänt tre extra kul grejer.
Först träffade jag en kvinna som jobbar på Volvo Penta i korridoren och frågade om hon skulle ha barn (såg henne före sommaren utan kula och nu med så jag kunde med att fråga!).
– Jajjamän, i november!
-Åh, jag har ett uppdrag i november, det blir en bra månad för bebis! Jag ska faktiskt på doulasamtal just nu!
-Va kul! Våra kompisar hade doula och de var SÅ nöjda så! De sa att HENNE måste ni ha om ni ska ha barn!
-Nämen va roligt! Vet du vilken doula de hade?
-Hmmm…tror hon hette Frida! …MEN DÅ MÅSTE DET VARA DU?!
-Tja… det finns ju fler Fridor kanske, vad heter de om jag får fråga?
-Ylva & Lennart.
-Jamen DÅ var det jag : ) Det var ju vi som var med i tidningen när de fick sin lille knodd!!! Och de har gästat vår doulautbildning för att berätta för alla blivande doulor hur just DE tänkte när de ville ha doula! Va kul!
Det var första, sedan vart jag iväg på ett jättefint doulasamtal hos en helt underbar liten familj och det ger sån energi! Vi hade ett långt amningsamtal och det går jag ju igång på… En underbar doulakick och jag älskar att höra föräldrar och hur de resonerar! Vi är ju så olika och det är helt fantastiskt! Det var det andra.
Det tredje var i bilen på vägen därifrån. En av våra andra doulor ringde och berättade att hon troligen ska få doula en tvillingfödsel! Så himla roligt för henne!
Nä, det hände faktiskt fyra positiva doulagrejer idag! I gårkväll satt jag med en låååååång lista med affirmationer vilka en del från början varit på engelska. Det har tagit mig en evighet att översätta listan men nu kändes den som att den kunde få bli ivägskickad! Och alldeles precis kom ett mejl:
”Det var bra affirmationer. Jag tilltalas av allihopa!”
Jippi! Har åtminstone kommit en bit på väg med min app! (betatest av affirmationer -CHECK!)