Placentainkapsling

Nu är den tredje placentan gjord. Lite olika önskemål för varje gång.
Känslan är andäktig på något sätt. Inte nog med att jag fått den stora äran att vara doula vid en sådan stor händelse som när ett barn föds utan jag får också den stora uppgiften att tillreda placentan, moderkakan. Tänk om den verkligen har så stora egenskaper som jag fått lära mig, helt fantastiskt! 🙂

Lärde mig något nytt också just, mer om örter vid ångning. Helt fantastiskt. Allt i enlighet med TCM (traditionell kinesisk medicin) som jag under min uppväxt varit SÅ emot för att mamma höll på med det… Det fanns väl en anledning, hon mår ju bra 🙂 Och kineserna är ju inte så dumma de, en hel del urgamla grejer funkar ju fantastiskt bra även nu, bara forskning & vetenskap får sätta sin stämpel på så att det är OK på riktigt.

Placentakapslar