Hösten som svischade förbi!

Oj va tiden flyger iväg ibland! Hösten har haft färre doulauppdrag men desto fler nyutbildade doulor. Ännu ett härligt gäng kvinnor har fått lite mer verktyg i väskan för att kunna ta hand om er födande därute!

FörlossningsGruppen i Västra Götaland (jag och Åsa) har fått två nya förlossningspedagoger, Petra i Göteborg och Elinor i Borås. Jättekul att vi växer så vi verkligen kan sprida ut oss! De har ju hängt med oss ett tag redan som doulor men det är alltid skönt med uppbackning om någon av oss andra inte kan. Då kan vi istället åta oss alla doulauppdrag vi får och slippa tacka nej.

Janette Brandt t.v., Bodil Frey t.h, båda kursledare. Linda Häggkvist, Karlstad och Elinor Lindholm, Borås

Igår hade vi doulamiddag för nio härliga kvinnor i EngineeringPartners nya lokaler i Göteborg. Fantastiskt mycket skratt : )

Nu är det Amningshjälpens kursledarutbildning som står på schemat i helgen. Och jour. Fast vi har kommit överens om att förlossningen startar den 28:e när det ändå är fullmåne ; )