ODIS styrelse

Nu närmar sig årets årsmöte för ODIS, Organisationen för Doulor och förlossningspedagoger i Sverige. Det kommer att gå av stapeln på Födelsehuset lördagen den 9 april 2011. Jag har suttit som kassör i snart ett år då och det har gått bra tycker jag. Ville helst blivit sekreterare men det hade vi en annan som blev. Får se om det blir den posten det kommande året! Skulle vara kul! Det sjuder för tillfället av liv och nya doulor i ODIS. Hoppas på ett härligt samarbete nu 2011. En doulaträff är inbokad den 19 april, får se om vi kan ha den i Göteborg rent av! Jag är nästan projektkoordinator för årsmötet (om jag kan applicera gamla jobbuppgifter på nya jobb!). Det skall finnas möteshandlingar, fika och trevligt restaurangbesök för alla doulor! Jag har bokat en grekisk restaurang, Moravia, passar ju bra när ordet doula kommer från Grekland tycker jag : )