Udda prylar för gravida (5)

Surfar ju en del på nätet och hittar en massa konstiga och användbara grejer som man kan nyttja när man väntar barn eller har barn. Tänkte här lägga upp en lååång lista!

Angel Sound heartbeat-doppler från Jumper-lyssna på ditt ofödda barns hjärta, spela in det i datorn osv… Verkar dock inte funka så bra som utlovat och svenska barnmorskor avråder…

Lullabelly -musikbälte för gravida (musik för din bebis!)

Sked-termometer -har hört talas om napp-termometer, men sked…

DIGIGR8 barnvakt/barntittare/-lyssnare -Denna ”barnvakt” har vi haft. En fantastisk toppengrej vi köpte BILLIGT i fyndhörnan på Clas Ohlsson för flera år sedan. En liten kamera som funkar i dagsljus med färgskärm och i mörker med svartvit skärm. Att ha lekrum på en annan våning kan vara ACK så frustrerande, men har man ett öra med i leken och om det blir aktuellt också ett öga så blir konfliktlösningen mellan tre en barnlek…

Crytranslator – för IPhone-användare. En liten mjukvara som hjälper föräldrarna att tolka bebisens skrik. SJÄLVKLART ett måste för alla hitek-päron… Daniel Claeson i GP som testat den på sig själv fick till svar att eftermiddagsgnället betydde att han var hungrig! Toppen!