Doulakurs del 2

Så var det klart!
Nu har jag ODIS kursintyg på att jag har deltagit vid båda kurstillfällena. Nu skall litteraturen avklaras, Doula-provet skrivas och tre förlossningar väntar på mig. Vet inte vilka tre bara…

Vi har med hjälp av en sagolik doula och sjukgymnast fått öva på att ljuda. Mmmmmm och aaaaaaa och slutligen också jaaaaaaaa! Efter att ha sett ”Orgasmic Birth” känns dock yeeeeah mer naturligt än jaaaa… Får helt enkelt jobba på svenskan!

Avslappning och spiralandning. Tung, tung, tung och sköna handtag sitter som smort. Lovar att öva på maken över sommaren! Barnen kan nog få lite massage också!

Jag vill allra helst först och främst vara med på min svägerskas stundande förlossning. Familjeförhållandena är lite komplicerade, hon är inte på riktigt gift med min bror, men hon är liksom gift med min svåger som jag brukar säga. Problemet är att han inte är lika pigg som jag på att jag skall närvara.