I väntan på något gott

I väntan, #doulalife, kommer denna vackra natt ge mig ytterligare en liten silverpeng på mitt doulahalsband? För första gången på länge har jag tänt lite ljus när jag sitter och jobbar. Mysigt med lite kvällskyla och fuktighet så man kan rättfärdiga stearinljus.
Ett helt annat doulade blir det när det är ens närstående som väntar och längtar. Jag känner efter och känner efter, kan det vara nu? Eller nu? Det blir som i början av doula”karriären”. Vågade knappt gå hemifrån utan väskan. Jag har doulat några av mina närmaste?. Några flera gånger. Det är en annan grej såklart, professionell men ändå inte. Inte stel och byråkratisk, det är sällan doulandet hamnar där tack och lov ?. Mer kärleksfull och privat liksom. Väskan är packad med lite annorlunda grejer den här gången, har fått order om alla möjliga saker, ska bli spännande. Alla eteriska oljor jag hittade hemma ligger med för säkerhets skull.
Så blir jag lika förvånad varje gång jag vaknar och har fått sova hela natten! Sov gott!