Vidarkliniken studiebesök

I helgen var det ODIS årsmöte med studiebesök på Vidarkliniken. Mammas väninna är chef där och då jag vart lite avis på mamma när hon varit där och hälsat på föreslog väninnan att jag skulle ta med mig ett gäng doulor och komma på studiebesök!

Vi fick rundtur, en kvinna berättade om arkitekturen, vi fick prova på metall-ljus-terapi, vi fick en lektion i insmörjning och vi fick lite historia och veta hur man kan få komma till kliniken för rehab.

Nu är det flest patientermed utmattning och cancerpatienter som kommer på rehab och även de som bor i ett landsting utan avtal kan med hjälp av sin läkare ansöka via riksavtalet.

Efter studiebesöket shoppade vi loss i Weleda-apoteket. SÅ mycket fina saker de har! Köpte två fantastiska krämer, två böcker och en burk baciller för magen 🙂