Dags för sommarsemester!

Nu tycker jag att jag är värd semester!
Jag har haft tvillingar och vattenförlossning på sjukhus. Omföderskor och nya härliga familjer. Oroliga och självsäkra. Flest familjer som jag redan har doulat förut, alltid en ära, kan inte sägas för många gånger. SÅ himla kul att bli uppringd igen. Jag har redan en tredje-familj inbokad till i höst och det ska bli riktigt kul att träffa dem igen efter sommaren.
Hela familjen samt svägerska och kusin drar till Grekland i tre veckor snart och sedan blir det fullt ös i höst.
Öronakupressurkursen skall bli klar och efter all vitlök väntar dubbeluppdrag tillsammans med Vicky och Petra. Får se om jag lyckas boka in några amningskurser, hursomhelst blir det sista delen i Xanas förlossningspedagogutbildning.
Vicky går den liksom Katrin i FörlossningsGruppen från Dalarna. Rannveig i Skåne från Douladags och Emma från Bravebirth. UNDERBART gäng verkligen 🙂 Det är sån otrolig skillnad på denna utbildningen och den som jag gick för sex år sedan. Jag har lärt mig otroligt mycket av dessa kvinnor.

Ska bli extra kul att ha doulautbildning i oktober med mina nya kunskaper! Tjipp och hej!