Den som väntar på något gott!

Nu har jag dubbel-doulat igen, med Petra. Det ÄR verkligen helt fantastiskt underbart och trevligt. SÄRSKILT när det tar lite tid. När man alltid, även som doula, har någon att luta sig emot. Även om vi inte var där fysiskt samtidigt HELA tiden 🙂 Det var olika omständigheter som gjorde att vi parade ihop oss denna gången och huvudsaken var att föräldrarna blev nöjda och de blev nog mer än nöjda.

Efter förlossningen satt vi i bilen och garvade halvt ihjäl oss över roliga grejer som händer när vi jobbar. Exvis en läkare som hela tiden pratade om ”Martin”. Jag trodde han pratade om en annan läkare, mamman fattade INGENTING och undrade tillslut VAD ÄR DET MED MARTIN? VEM ÄR MARTIN? Då visade det sig att doktorn trodde barnet hette Martin men så var det inte. Låter kanske inte så kul, men i sitt sammanhang var det himla roligt 🙂

Hisingen back-up-doulor rockar fett!