InaMay igen!

På plats! 35 doulor från Sverige, Norge, Finland, Tyskland och USA delar helgen med InaMay Gaskin 🙂 FörlossningsGruppen hade givetvis ett helt gäng representerat. Är dock lite besviken, betalade 3560:- för att få träffa InaMay och nätverka med andra doulor men jag känner i te att det var värt så mycket.Jag har ju träffat henne förr, läst och lyssnat på hennes ord så där var det inte mycket nytt. Det var inte mycket till workshop, mer storytelling. Det var betydligt mer action med Debra Pascali Bonaro och Thea van Tuyl men så är ju InaMay 74 år också. Det får vara lite lugnare då kanske!Fast fyra doulor sov ju över hos mig, det var ju supernajs! Och jag hann växla några ord med inkapslaren Nancy som flyttar till Mexiko i veckan. Och så lärde jag mig om Det Röda Pillret. Det magiska TCM-pillret som stoppar blödning, innehåller säkert humanplacenta! 

Jag, InaMay & Vicky