Hipp, hipp, hurra för oss idag! Doulabebis 1 fyller 5!

IDAG för fem år sedan föddes min första lilla doulabebis! En av de längsta förlossningarna jag haft men jag tyckte det var hur bra som helst, vi hann att prova det mesta jag lärt mig vid den tidpunkten!
Nu skulle det behövas mer än två dygn för att prova ALLT jag kan men det är sällan läge 😉

Så här skrev mamman efter förlossningen:
”Frida är väldigt kunnig inom sitt område gällande andningstekniker, avslappning och annat inom förlossning. Hon har även yrkesvana inom sjukhus samt erfarenhet av egna förlossningar som gjorde mig trygg. Hon engagerar sig till max och det ligger i hennes personlighet att vara glad, positiv, öppen, spontan och omtänksam. Jag fick stå i centrum men vi var ändå två om denna härliga resa. Frida är en person som är lätt att tycka om och som har lätt för att tycka om andra. Hon bjuder på sig själv som person vilket ger en mer personligare relation i uppdraget.
Frida är en företagsam doula, hon bar även saker och fixade allt det praktiska runtomkring. Min förlossning varade i två dygn och Frida var lika pigg hela tiden.”

Vilket fint omdöme tycker jag! Idag ska jag gå på 5-års kalas! Glass och ballonger! Stolt 53-barns-doula!

One thought on “Hipp, hipp, hurra för oss idag! Doulabebis 1 fyller 5!

  1. Härliga Doula-Frida, du fotograferade och filmade så mycket och det är så härligt att minnas dessa dagar.

Comments are closed.