Doulauppdrag 52, beröm till FörlossningsGruppen

Efter min senaste förlossning fick jag beröm av personalen. Det är ju givetvis alltid kul eftersom jag älskar mitt jobb och jag tackar allra ödmjukast. Flera barnmorskorna som jobbade den natten känner jag sedan innan, när jag jobbade där och hon som var med oss har jag doulat med förut.
De uttryckte hur härligt det var att jobba med mig och att föräldrarna verkar så himla nöjda (det stämmer ju överens med min egen uppfattning tack och lov!).
De frågade hur det går med doulautbildningarna och jag berättade att vi snart har utbildat 63 fantastiska kvinnor till doulor!
”Oj! Så många i Göteborg?!” utropade en av barnmorskorna (troligen förvånad över att hon inte ser fler av oss!)
Nä, det är förvånansvärt få från Göteborg svarade jag, många från hela långa Sverige!
Barnmorskan i fråga bekräftade att det är klart man vill gå våran utbildning när det är SÅ DUKTIGA kursledare! 🙂 Vi tackar och tar emot! Det är lätt att göra bra ifrån sig när man får träffa så otroligt intellektuella och kreativa kvinnor. Jag lär mig massa nya saker av kursdeltagarna och ser alltid fram emot nästa träff så fort en är slut!