27 865 sidvisningar av min blogg! WOW

Arbetet i Födelsehusets styrelse tar mycket tid. Jag har gått en kurs i social franchising och håller på att gå en kurs om idéburen vård och omsorg. Kulturdoulornas koncept måste spridas! På något sätt. Har varit och berättat för kulturdoulorna på Mammaforum hur vi ”svenska” doulor jobbar och utbytt tankar och idéer. Alltid lika inspirerande att träffa dem, vi har ju känt varandra ett bra tag nu! Så bjuder de ALLTID på SUPERGOTT fika!!!
Jag är ansvarig för att försöka få till MINST en visning till av filmen Microbirth. Ja, ja, ja!
Jag har jour. För en bebis och en moderkaka. Spännande som vanligt! Höjdpunkter.
Och en zillion eftersamtal som väntar på mig. HÅLL UT! JAG KOMMER!!! Ska bara en grej först…

Block II med Åsa Norén för 17 nya doulor i början av oktober 🙂 Och mitt under den helgen är det doulamiddag i Göteborg! HÄRLIGT!!!
Och efter doulahelgen är det Tema Doula med Födelsehuset på Sensus! Vill du gå bärsjalskurs så håller vår barnmorska Natascha Van Riet en på Sensus också.
Åsså blir det en workshop för doulor med Ina-May Gaskin igen (kommer vara backup för Eva-Maria, Barnmorskebilen, men dock inte som barnmorska, bara bilen! Hahaha!!!). Najs!
Och sedan är det dags för mentorsutbildning i Amningshjälpen. I Uppsala med Vicky Brundin James.
Och två amningskurser ska jag klämma in också. Den ena kanske redan är fullbokad (mannen på bilden är en av mina kursdeltagare!!!).

Puh! Vilken späckad höst! 🙂 JAG ÄLSKAR MITT JOBB!