Musikhjälpen 2013

Oj ojojoj! Haft så extremt mycket att stå i så jag har liksom inte hunnit uppdatera!

Givetvis stöttar ODIS Musikhjälpen 2013. Temat är att varje tjej har rätt att överleva sin graviditet.
Varannan minut dör en kvinna pga sin graviditet eller förlossning. ODIS skänker 5000:- på studs och eftersom jag är kassör så gick jag och hämtade en bössa på Gustav Adolfs Torg.

Drog med bössan på turné idag. Bilar stannade och bad att få lägga i pengar. Vakten på Volvo Penta sa att ”Om du kommit ända hit så lägger jag givetvis i en peng! (100:-) Jag lyssnar ju på P3 hela tiden!!!”.
Magkänslan är att fler män än kvinnor lägger pengar i min bössa IRL. På nätet vet jag inte…
Knit and Purl har det packats virka för liv-påsar så att vi kan virka livmödrar och sälja dyrt. Jag har hämtat en påse var till mig (blå) och dottern (råååsa). Får uppdatera med underverken senare, jag är ju van att virka tuttar…

Dottern har dock ansträngt sig lite i skolan och gjort julkort och lagt ut på Tradera.
Får se om hon får sålt dem.

Totalt med ODIS bidrag samlade vi in 9383:- till Musikhjälpen för att varje tjej har rätt att överleva sin graviditet! Tack alla för ert fantastiska stöd!
Tillsammans kan vi göra något!
Innan ALLA bössor är räknade samlades totalt in 28.426.046 kronor!