Tvillingpaket

Jag och Vicky (båda kangaroulor) har nu förmånen att erbjuda tvillingpaket för alla väntande tvillingföräldrar därute!
Oavsett om det är en eller flera föräldrar med i spelet så kan det ju behövas TVÅ doulor när det ska komma TVÅ bebisar.

Detta fick vi ju erfara när Vicky gick och bröt armen häromsistens och jag fick doula doulan. Det gick ju bra att agera högerarm åt en massör! (hon har ju själv upplevt min massage så det kändes ju tryggt)

Mamman beskrev mig som en pingpongboll.
Hmmm… Kändes kanske inte som något jag strävat efter men när hon sedan fyllde på med ”…Jag ropar KRÄÄÄKS!…och vips var en kräkspåse under hakan, det hade ALDRIG X hunnit med!…” så kändes det helt OK!

Åsså var det detta med postpartumdoula. Nu är det verkligen på väg upp! Tänk att veta att doulan som var med under förlossningen kommer hit och handlar, lagar mat och slänger ut blöjpåsen! Och under tiden kan hon flika in med några heta hjälpmammeråd OM jag vill. På mina villkor. Jösses vad JAG hade uppskattat det!

Det går bra nu! : )