Doulautbildning Block I

Nu var första kurshelgen avklarad. Så himla trist bara att den redan är över!

10 förväntansfulla kvinnor i olika åldrar, olika skeden i levet och från olika delar av landet.
SÅ himla häftigt!
Har en helskön känsla av ”himla bra!” i kroppen! Gôtt!!!
Det känns verkligen som att vi fått till det, att vi fått med det vi tycker vi saknat och vad vi tycker är viktigt. Vi måste ge dessa kvinnor verktygen att snickra till sin egen roll, så att de blir unika i sitt doulande, att de gör det som de är bra på (fast ibland får man ju som doula göra saker man kanske är mindre bra på men mamman vill att man gör, då är det bara att våga prova!).
Nu ska jag natta min kudde och drömma om alla fina doulor vi kommer träffa i framtiden hos födande mammor 🙂

One thought on “Doulautbildning Block I

  1. Tusen TACK för 2 kanonbra dagar hos er!! =) Kändes lite smådeppigt att det gick så fort bara… =/ Jag vill ju ha meeer!! =P För övrigt kan jag väl bara säga att både Du och Åsa imponerade rejält! Vilket härligt team ni är! Kan inte låta bli att bli lite avis =P Här snackar vi VERKLIGEN rätt kvinnor på RÄTT plats =) Lycka till nu på nästa uppdrag. Hoppas du uppdaterar snart… =)

Comments are closed.