Doula-abstinens?

Nu var det BRA längesedan jag skrev någonting över huvud taget här på bloggen! Men mitt liv ligger inte i stillhet för det!
Gamla doulasamtal blandas med höstens nya uppdrag. I sommar blir det lugnt på doulafronten om inga akuta uppdrag dyker upp.

Jag och Åsa a la MammaStudion har bokat doulautbildning till hösten så det är bara att anmäla sig! kolla in http://www.mammastudion.se/ Vi har också haft Amningskurs i två delar. Riktigt intressant och kul. Vi trodde först att vi kanske skulle få info-torka på slutet, men med två så amningsälskande kvinnor vid rodret kunde inte skutan kantra på upploppet, vi hade kunnat prata två gånger till… Det finns FÖR mycket intressant om amning, fysioligi, kemi och utveckling!

Vi kör på UNGEFÄR varannan vecka i Göteborg och varannan i Alingsås. På båda orterna ser det ut som om vi får större och finare lokaler inom kort!!! WOW! Jättekul!

Jag sitter i ODIS styrelse fortfarande, nu som sekreterare, det var ju det jag helst ville även förra året. Jag som kassör fick OK från årsmötet att allt var i sin ordning, skönt. Inte för att jag trott annat, men pengar är ju inte min grej riktigt.

Vi har en ny grupp också som spånar och smider hemliga framtidsplaner… MYCKET spännande!
Nu märks det att jag doulat ett tag, mammorna och papporna börjar om igen ; )

One thought on “Doula-abstinens?

  1. Heej =) Blir så sugen på det du gör och hade mer än gärna velat hoppa på utbildningen!! Har du lust att berätta lite mer vad en förlossningspedagog kan pyssla med så skulle jag bli jätte glad =) Är det fullt på kursen som startar i Alingsås nu i helgen?? Är SÅÅÅÅ sugen <3

Comments are closed.