Väntans tider

Inget är som väntans tider!
Jag har årets sista jour för min elfte familj! Det känns lite vemodigt. När årets sista bebis kommer till har jag jourledigt ända till Annandag jul! Hur skall det gå?!
Det kommer givetvis att gå bra, jag har haft några strödagar i höst utan jour och dem har jag ju fixat galant, varit uppe sent och så : ) Det kan man ju unna sig om man vet att ingen eventuellt kommer att ringa kl 2 för att en bebis är på väg. Och när jag säger sent då blir det seeent.

När årets sista (eller näst sista, man vet ju aldrig!) bebis är kommen då kan vi åka längre bort från hemmet än en timma. WOW! Då kan vi åka till… ULLARED! tex. Eller Stockholm (vad vi nu skall hitta på där!). Eller bara ta ett glas vin och sova över hos några kompisar.

Fast jag skulle hellre (än tex Ullared) vill jag bistå vid fler förlossningar : )