Doulauppdrag 1

Nu har jag doulat min första mamma!

Jag tänker inte skriva om henne här, ni kan läsa själva om vad hon tyckte om att ha med mig ”När Carolina kom” på hennes egen blogg srinilmini. LÄNKEN FUNKAR TYVÄRR INTE LÄNGRE!!!
Hur som helst, det var en ära att få dela detta fantastiska med henne. Jag träffade många barnmorskor, undersköterskor, läkare… under mina 50 timmar tillsammans med mamman och jag fick bara positiva kommentarer om att jag doulade. På förlossningen träffade jag även barnmorskan Therese Joxelius som var med när jag födde min nu dotter 2004, det var lite trevligt!

Jag har lärt mig massor och fått chans att uppleva olika situationer och attityder till saker och ting. Jag har fått saker att tänka på och tänka över. Det var precis så fantastiskt som jag hade hoppats på, om inte ÄNNU mer fantastiskt…

PS: Jag använde värktimern! Den funkade jättebra! DS

One thought on “Doulauppdrag 1

  1. Du var helt underbar, förgyllde upplevelserna och foto i den värdefulla stunden. Vilken service Doula-Frida!!!

Comments are closed.