Förlossningspedagog helg 2

Nu gäller det! ÄNTLIGEN helg 2 (helg 1 för mig…)! Allt i sin ordning förutom några böcker jag beställt på internet som inte kommit ännu. Skit. Men den som väntar på något gott!!! Måste skicka in hemuppgifterna också.

Jag skall skriva om och redovisa (OJ va präktigt det lät!) en graviditetskomplikation. Jag har lämpligt nog valt ryggont. Det var ju typ den enda komplikation jag hade…

Jag undrar hur det hade varit att ligga på spikmattan när jag var gravid. Måste kolla med syrran, hon har ju en spikmatta OCH är gravid. Det känns som att det kan ha gjort gott om jag halvsuttit lite eller så. Ligga på rygg var ju uteslutet. Nåja, får vänta på Syster Ysters ryggbesvär. Kan iofs inte minnas att hon hade några senast tyvärr, eller som tur är, för det är verkligen inget jag önskar någon! Fast ur vetenskaplig synvinkel hade det ju varit bra. Vilken tur att jag inte är vetenskapskvinna.