Doulahelg & vecka, World Doula Week

I helgen hade vi sista av vårens doulautbildningsblock med tillhörande doulamiddag på lördagkvällen.
Eftersom jag var jour-fri var det vitlök som stod överst på min meny… Hehe, Åsa blev lite trött på mig tror jag för det var vitlöksbea, vitlökssalami, vitlöksoliver, vitlök i chilli… men men. Kollegorna på Volvo Penta vet att det är lika bra att hålla en jämn vitlöksdiet för att stå ut med mig när det är ”mellan uppdrag”s-tid 🙂
Vi gjorde ett ordmoln om doulautbildningen och fick full pott på utvärderingarna. Jättekul att vi kunnat utveckla utbildningen såpass bra. Det är helt enkelt superoptimerad. Visst hade vi velat hinna titta på mer film men filmerna kan man se själv senare, diskussioner gör sig bäst live.
Detta gänget var superduktiga på pinsamma-workshopen 😉 också och redan börjar förfrågningar komma in från föräldrar! Sicken rivstart!

Veckan som kommer börjar med tur till Södertälje där jag ska supporta Eva-Maria Wassberg på doula & kulturtolksutbildningen. Sedan, på onsdag, börjar ju World Doula Week! Har redan gjort mig en tröja! 🙂