Doulautbildningshelg

Den första oktober tog jag över GladaGrodan så jag har inte hunnit uppdatera så värst mycket. I helgen håller jag och Åsa doulautbildning i vanlig ordning i oktober. Sååå mysigt! Och bara hur kul som helst. Denna gången så är det flera som berättat hur det blev så att de anmälde sig. Någon fick kursen som present (börjar bli vanligt! Tack alla släktingar och vänner som ger bort så fina upplevelser till nära och kära ❤). Någon träffade mig på en facklig utbildning för några år sedan och frågade om mitt doulahalsband och den vägen följde hon till slut. En tjej pratade med en gammal kollega från både doulande och som usk:a på förlossningen, Nadja, för att de träffades ofta på stallet. Nadja är numera en doula-förlossnings usk som läst hela vägen till barnmorska, DET gillar vi! ❤❤

Det är alltid lika underbart att ha ett nytt gäng, det finns så mycket kunskap runt oss i våra medsystrar. Det är en ära att de delar med sig och jag lär mig alltid massa nya saker på våra helger!

Dags att bege sig!