Efter Inez

@efterinez ÄNTLIGEN!

Kan inte fatta att jag tillslut ska få se den, #somjagharväntat

#efterinez #afterinez och tillsammans med min älskade mamma!

Uppdaterar senare, nu väntar jag på min mat, med lite alkoholfri prosecco, var här i GOD tid ifall något skulle hända på vägen.

Vilken stark film. Tårarna rullade om vartannat i 76 minuter. SÅ sevärd. Jag skrev ett arbete om barn som dör i magen på högstadiet, var på Östra och intervjuade barnmorskor. Det är ett så himla viktigt ämne med så stort tabu. Filmen visar hur viktigt det är att inte lägga locket på, att sorgen ser olika ut hos var och en och att sörja tar sin tid, ibland resten av livet men tillsammans med sorgen finns även plats för glädjen, och kärleken. Regissören Karin Ekeberg var med på eftersnacket och Denize och Filip hälsade till oss och Karin berättade att de gifte sig i somras och nu är de gravida igen! Så Inez lillebror Alfred skall alltså bli storebror också 🙂

Jag är riktigt glad att jag sett filmen, nästa vecka (2/10 -17) har den premiär i Göteborg på Roy. Sedan kommer den även visas på Aftonstjärnan. Bor du någon annanstans kan du antingen kolla upp HÄR vart du kan se den eller vänta på att den ska komma på SVT som den kommer att göra längre fram.