Tigersmovie

Jag är så lycklig att jag lyckats få hem två ex av filmen TIGERS! #tigersmovie
Sedan jag var liten har jag bojkottat Nestlé. Maken fattade inte riktigt hela vidden av mitt djupa engagemang tills han såg filmen på #gbgfilmfestival 2015. Då satt han, jag och mamma och grät i salongen.
Mer info hos @babymilkaction

Givetvis kommer vi att visa den under nästa år!
”Nestlé is the target of a boycott because it contributes to the unnecessary death and suffering of infants around the world by aggressively marketing baby foods in breach of international marketing standards.” #nestleboycott
#doulalife #doula
#doulautbildning
#waitforwhite
#förlossningsgruppen
#doulafrida
#oxytocin #förlossning
#bf2019 #bf2020
#förlossningsgruppen #hudmothud
#odis #allafören #odissverige
#eatsleepdoularepeat #blidoula