Gott Nytt År!

Jag fick ett meddelande av en vän idag. Det var så fint och jag blev så jätteglad så jag ville (med hennes godkännande) dela det med er! Jag fick en härlig skrattvideo också men den behåller jag för mig själv ?

Gott nytt år Frida! Vill bara tacka för att ni som doulor finns även om jag inte själv tagit hjälp av någon. Men genom att kunskapen om att kunna föda och lita på våra kroppar och vad de kan så kan det gå så bra. Vill bara glädja lite med ett skratt från en liten som föddes helt utan smärtlindring… dock ett bad… Men jag litade ju denna gången helt på att min kropp skulle guida mig. Och det hjälpte. Andas och känna tillit. Inte strida mot det. Så nu nästan 3 månader efter så sitter hon där och skrattar. Så glädje till dig och till det stöd du ger alla kvinnor och till den starka kvinna jag förstår att du är och kämpar med att vara. Vi kvinnor är fantastiska. Önskar dig allt gott 2019.