Motherblessing

Nu är den härliga semestern i princip över. Vi var tre veckor i Grekland och det blev genast full rulle när vi kom hem. Doulasamtal, motherblessing, doulasamtal och snart kommer bebis 102! Nedan är bilder från motherblessingen vi hade hos Vicky (det är ju hon som var min nr 2, 21 och nu 102…). Det var helt fantastiskt. Hade kunnat stanna hela dagen och leta bebiskläder i lådor, massera fötter och prata om de stora sakerna i livet. Vi gipsade magen, hinner vi ska vi göra om det i v 39 så det blir samma som sist, knöt armband, åt gott, lyssnade på spellistan Vickys mamma gjort och pärlade. Helt perfekt. Jag skrev och presenterade ämnet motherblessing på ODIS årsmöte för några år sedan, tanken är att det ska komma upp info så att man lätt kan göra en själv åt en vän som ska ha barn. Det är jätte enkelt och ju mindre prestation ju trevligare!