Spinning babies & rebozo workshop

Äntligen har vi bokat! Lördagen den 2a september 2017 (ja i år…) kommer Xana upp från Skåne för att hålla en spinning babies workshop! På eftermiddagen håller jag och Åsa en rebozo workshop, det ska bli hur kul som helst. Vi har begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller! Det är redan en hög anmälda, hur härligt som helst!

http://forlossningsgruppen.se/page_129.html

Och på spinningbabies blogg läste jag just en intervju som Bodil (min doulafröken) delat. Ögonen tåras när jag sitter här i väntrummet och håller tummarna för att min son ska klara förarprovet för moped. De undrar nog vad det är för en gråtmild tant som sitter och scrollar med mobilen 🙂

spinningbabies.blogspot

”…And I think that what stimulates this especially is the doula. Because when the doula holds the mother and rubs her back and even though the labor takes 6, 8, 10, 12 hours, you don’t leave her. You’re with her and even though you’re exhausted you stay with her.

Very few people have ever been cared for like that.
She begins to feel very warmly towards …you.

She takes in the way you cared for her, your gentleness and your caring, and then she applies this to the baby.

And the more caring we are, she rises. Six weeks later and two months later she is still different. So she incorporates your qualities and she applies it to her baby.”

Trafikverket förarprov i Hildedal… och han klarade provet! :-)?