Gudinna?

Asså wow! Sicken grej! Mina ungar brukar säga #yolo [hashtagg you only live once]. Och jag provar gärna nya grejer. Nu har jag besökt Nordiska Gudinnefestivalen 2015 och verkligen gjort nåt nytt! Det finns mycket hemligt flum hos folk, jag träffade två personer som jag känner förutom bästaste Katarina amningsbarnmorska.
Jag har provat att sjunga kraftsång. Annorlunda. Ljuda. Annorlunda. Vara i cirkeln. Annorlunda. Men ändå inte konstigt. Det fanns många kreativa själar. Massa fint konsthantverk bland prästinnor, häxor, shamaner och andra väsen.
Jag köpte ett armband, örhänge och kol. Lagom. Jag är ju ändå svensk. Jag får utvecklas lite innan jag köper fågelfötter, rådjursben eller fullmånevatten. Jag har liksom inte koll på vad jag ska ha det till 🙂
Jag trivs bra med att vara doula. Det är liksom lagom mycket häxa.
Det röda i pannan är glitter som en häxa välsignade mig med. Eller vad hon nu gjorde 🙂