Inatt jag drömde något som…

Inatt hade jag en märklig dröm. Jag drömde att jag fick ett fjärde barn, en flicka. Hon föddes samtidigt som min kusin födde sitt barn (som är beräknat till januari 2013 och hon kniper för allt hon är värd för att passera nyår!). Vi födde liksom simultant, huvudena hypnobirth-gled ut. Annorlunda.
Jag väcktes i morse av att en av mina doula-mammor, hon har gått vår doulautbildning och väntade sin första doulabebis. Idag skulle det nog bli av!
Var tvungen att kolla med kusinen vad hon hade för sig, nä, hon födde inte, inte just då iallafall! Hon har fött en Superman tidigare så hon fick lite tips för att förbättra en ev ofördelaktig bjudning.
I eftermiddags ringde mamma-doulan och var på väg till förlossningen! Och just nyss kom det glada beskedet att en ny liten världsmedborgare sett vinterkvällens mörker (och snö!). Gör det mig doulamormor då eller?
GOD JUL och välkomna alla små som bestämmer sig för att komma nu före nyår 😉

One thought on “Inatt jag drömde något som…

Comments are closed.