MammaStudion i Alingsås

Det är sju fönster på bottenplan. Det första är hair- & make-up artisten Sarahs, sedan kommer Paywast, frisörens två fönster, sedan är ”fikarummet”, där Lottie har sin bära-barn affär.
SEN KOMMER VÅRA TVÅ FÖNSTER!
I det sista fönstret håller massage-Jessica till och in mot gården håller Ansi & Johanna till, de är hudvårdskonsulter och har kurser i Mary Kay-produkter.
Nu har vi öppnat MammaStudion i Alingsås. Jag och Åsa. Det är bara SÅ HIMLA KUL!
Vi har haft filmvisning, förlossningsprofylax, amningskurs, mammaprat… Tänk att det kommer folk till oss : ) JIPPI! Och vi bor i sååå fina lokaler!

Vi finns på http://www.mammastudion.se/ och http://www.dindoula.se/
Där kan man läsa allt om vad vi planerar i höst. MammaStudions sida är tänkt att i framtiden innehålla våra kurser och föreläsningar medan DinDoula bara vår doulaverksamhet.

Jag startar mitt eget företag nu också. Den enda haken har varit NAMN…
Jag har bara inte kunnat komma på vad jag ska heta, rätt väsentligt när man ska ha eget. Bolagsverket godkänner inte ”namn kommer senare”… Det MÅSTE stå namnförslag i den där viktiga lilla rutan.

Så nu får vi se om det konstiga lilla namnet jag har kommit på blir godkänt, i så fall kommer jag ha det namnet på MIN hemsida med länkar till all viktig, inkomst- och själslig ro -bringande verksamhet i mitt liv : )